7d1785fb7b714c34843f609339d660e1
"Completează cumpărăturile tale cu codul 'dogtorcat.ro' pentru o reducere specială în cosul tău final! 🐾

Alimente interzise câinilor

Alimente interzise câinilor

Iubim animalele și le-am face toate poftele, însă există câteva alimente pe care trebuie să le evităm. Iată o scurtă listă:


⛔️ Ciocolata poate fi fatală pentru câini! Câinii nu pot procesa o substanță chimică numită teobromină. Cazurile ușoare de toxicitate pot apărea cu vărsături și diaree. Cazurile mai severe pot aduce efecte secundare, cum ar fi o frecvență cardiacă crescută, tremurături și convulsii.

⛔️ Cafeaua poate afecta ritmul inimii, pe lângă vomă, diaree, frisoane. Este fatală!

⛔️ Usturoiul - este toxic, afectând celulele roșii din sânge. Va urma slăbiciunea, letargia și un ritm crescut al inimii.
⛔️ Ceapa și arpagicul - sunt toxice pentru câini, afectează celulele roșii, ducând la anemie.

⛔️ Înghețata trebuie evitată întreg anul. Conține lactoză, greu de digerat, cauzând vomă sau diaree.

⛔️ Struguri și stafide - sunt toxice și pot duce la insuficiență renală și chiar moarte. De asemenea, nu oferiți câinelui produse care ar putea conține struguri sau stafide, cum ar fi prăjituri, biscuiți cu fructe, pâine cu stafide, jeleu de struguri și suc de struguri.

⛔️ Nucile de Macadamia - sunt toxice, afectând funcționarea nervilor și muschilor la câini. Apare voma, durerea abdominală, slăbiciunea, ritmul cardiac ridicat, pancreatita. Evitați și nucile pecan, nucile obișnuite, pistacho.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!