7d1785fb7b714c34843f609339d660e1
"Completează cumpărăturile tale cu codul 'dogtorcat.ro' pentru o reducere specială în cosul tău final! 🐾

Cine suntem și cum am început

Cine suntem și cum am început

Salut!

Sunt Alexandru Paraschiv, CEO LA DOGTORS CAT PHARMACY și doresc să vă spun cum a luat naștere proiectul DOGTOR CAT.

Din dragoste pentru patrupede, împreună cu un medic veterinar cu experiență de peste 20 de ani, am pus bazele cabinetului veterinar DOGTOR CAT. Analizând cazurile tratate în întreaga activitate a echipei, am ajuns la concluzia că 80% din afecțiunile pacienților noștri sunt cauzate de alimentație. Această concluzie a fost întărită de pacientul nostru special, o cațelușă FRENCH BULLDOG BLUE, pe nume Luna, abandonată din foster în foster, din cauza problemelor ei de sănătate. Printr-o alimentație corectă am reușit să tratăm problemă Lunei, vedeta familiei DOGTOR CAT, a cărei componență a ajuns în scurt timp la 8 membri canini și 9 felini.

Văzând că primul ajutor pentru patrupezi este cerut în PET SHOP, FARMACII VETERINARE sau chiar pe rețele sociale, am deschis și un punct farmaceutic veterinar, cu scopul de a furniza o hrană premium și super-premium în castronul animaluțului dumeavoastră. De aceea, astăzi, pe www.dogtorcat.ro, vei găsi o gamă de produse testată și aprobată de patrupezii noștri, înainte de a fi comercializată. Încercăm să oferim hrană de cea mai înaltă caliate pentru toate bugetele și necesitățile.

Așadar, dacă nu găsiți o marcă de renume pe www.dogtorcat.ro, cel mai probabil urmează să fie testată de patrupezii noștri, sau a fost probată și a creat probleme (vomă, disconfort digestiv, căderi de blană, scarpinat excesiv etc.). Interesul nostru NU este de a comercializa tot ce "merge" doar pentru a asigura un volum mare de vânzări.

Familia Dogtor Cat este interesată de bunăstarea animaluțelor, pentru că ele să aducă cât mai mult timp fericire și voie bună în viața dumneavoastră.   

Animalul tău de companie, pasiunea familiei noastre.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!