"Completează cumpărăturile tale cu codul 'dogtorcat.ro' pentru o reducere specială în cosul tău final! 🐾

Dogtors Cat - Farmacie Veterinară - Călărași - TOP 100 OF ROMANIA

Dogtors Cat - Farmacie Veterinară - Călărași - TOP 100 OF ROMANIA
Dogtors Cat - Farmacie Veterinară - Călărași - TOP 100 OF ROMANIA 
 

Interviu cu laureatul

Data interviului: 01.17.2023

Dogtors Cat - Farmacie Veterinară

 

Andreea: - TOP 100 of ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a vă întreba când și cum v-ați decis să activați în acest domeniu?

Dl. Paraschiv: - Farmacia a fost deschisă în anul 2019 din cauza faptului că lumea începea să ocolească cabinetele veterinare din lipsa banilor și atunci am hotărât să deschid această farmacie pentru a-i ajuta cu câteva sfaturi, cu o mâncare mai bună pentru animăluțe.

Andreea: - TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într-un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor.  Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă câștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut-o în domeniul dvs de activitate?

Dl. Paraschiv: - Eu cred că secretul constă în dedicația față de ceea ce faci. Dacă îți place ceva, te dedici și ajuți fără a aștepta un alt beneficiu. Pur și simplu, ajuți, iar rezultatele vin încet, încet, mai greu, nu la fel de repede precum vrem, dar rezultatele se arată.

Andreea: - TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivat și concentrat tot timpul?

Dl. Paraschiv: - Atât timp cât am grijă ce alimentație, ce mâncăruri, ce produse aleg pentru a comercializa, mă ajută să merg mai departe în industria aceasta pentru că mi se arată că fac alegeri bune și atunci da, îmi dă putere să merg mai departe în proiectul acesta.

Andreea: - TOP 100 al României este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dl. Paraschiv: - Ca și perspectivă de viitor pentru proiectul Dogtors Cat chiar aș avea ceva proiecte de realizat cum ar fi câteva francize. Chiar acum ne-am mobilat farmacia fizică cu anumite tipuri de rafturi pentru a o scoate cât mai profitabilă, adică aș vrea să vedem anul acesta cât de profitabilă poate să fie pentru a putea scoate aceste francize și de ce nu poate cât mai repede un brand de mâncare personal al farmaciei.

Andreea: - Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumit de prezența în 2022 TOP 100 of ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dl. Paraschiv: - În primul rând vreau să le mulțumesc celor care ne-au trecut pragul pentru că dacă nu erau ei, nu eram aici, iar celor care nu ne-au trecut pragul le transmit că îi aștept cu mare drag, cu brațele deschise și cu cele mai bune sfaturi pe care le pot găsi pentru ei.

Andreea: - Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcut de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!